Kaspers Staalconstructies

Diensten

Maatwerk, efficiency, kwaliteit en veiligheid

Metaalservice Noord is een modern bedrijf dat alle kennis in huis heeft om zo efficient mogelijk tot een eindproduct te komen. Het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, kan worden uitgevoerd. In onze werkplaats kunnen wij het staal, rvs en aluminium bewerken met ons machinepark. 

Tekenwerk

Wij geven in het voorstadium staalbouwkundig advies en kunnen u eventueel diverse details vormgeven en aanleveren in een 3d-ontwerp. Daarnaast kunnen wij voor u ook de hoofd- en detailberekeningen verzorgen.

Oppervlaktebehandeling

Onze producten kunnen worden voorzien van diverse soorten oppervlaktebehandelingen die de levensduur bevorderen of bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan stralen, thermisch verzinken, poedercoaten, anodiseren of spuiten.

Metaalservice Noord beschikt niet over een eigen coatingafdeling en daarom wordt gebruik gemaakt van vaste coatingbedrijven. Metaalservice Noord heeft met deze bedrijven goede ervaringen en deze bedrijven garanderen kwaliteit en korte levertijden.

Montage

Om een voorspoedige en perfecte montage te garanderen, worden de meeste projecten in eigen beheer gemonteerd. Veiligheid op de bouwplaats staat te allen tijde voorop.

Metaalservice Noord kan ook het boren en verlijmen van ankers verzorgen in het beton of metselwerk. Omdat er veel verschillende soorten bouwsystemen bestaan, kunnen wij een advies krijgen welk soort anker er toegepast moet worden van gerenommeerde toeleveranciers, hiervan kan op verzoek van de opdrachtgever een rapport aangeleverd worden.

Recente projecten

Weg- en waterbouw

Weg- en waterbouw

referentie Weg- en waterbouw

Diverse staalconstructies

Diverse staalconstructies

referentie Diverse staalconstructies

Diverse leuningen

Diverse leuningen

referentie Diverse leuningen

Contact